De juiste sfeer begint met een goed plan

Hoe we die plannen opstellen en adviseren? Door wensen van de klant en onze expertise te combineren. Zo kijken we welke verlichtingsarmaturen een event zullen versterken en welke speakers de juiste toon neerzetten.

Soorten verlichting
Conventioneel licht wordt gekozen als we bijvoorbeeld een persoon, ruimte of object statisch moeten uitlichten. Een spreker in de spotlight zetten? Dan kiezen we voor conventionele verlichting.

Intelligent licht bestaat onder andere uit bewegende armaturen, bijvoorbeeld movingheads. Onze lichttechnici creëren met deze armaturen spectaculaire shows! of het nu gaat om 4 of 400 stuks.

Die verlichting allemaal op de juiste manier bedienen? Dat doen we via onze hoogwaardige lichtstuurtafels. Hiermee programmeren we alle verlichting en zorgen we dat de juiste lichtscene op het perfecte moment wordt getoond. En dat allemaal door onze gespecialiseerde lichttechnici.

Zet de toon!

Een intiem en persoonlijk event voor 10 personen of een groot dancefestival met een paar duizend man – de juiste geluidsinstallaties zijn áltijd belangrijk.

Dat geluid, dat zetten we juist neer door gebruik te maken van hoogwaardige audio apparatuur en onze geluidstechnici. Zij weten precies hoe we het geluid zo moeten afstellen, dat zowel de eerste als achterste rij het verhaal óf muziek volledig ervaart.

Klaar voor een professioneel en sensationeel evenement? Neem dan contact met ons op!