Een boodschap of presentatie op de juiste manier in beeld brengen?

Met de luiste beeldschermen gaat geen verhaal meer onopgemerkt voorbij. Van toffe animatie, tot het omverblazen van gasten met een nieuwe bedrijfsvideo. Wegwijzing rondom een evenement of festival? Dan zijn digitale wegwijzers en informatieborden dé manier.

Het juiste beeld voor jouw event

Een productlancering voor een groot publiek? Of een groot congres met een sterspreker? Dan is een LED Wall een gepaste manier om een presentatie op de juiste manier neer te zetten. Met zijn decoratieve functie en imponerende grote zet hij de juiste toon en geeft hij overtuigingskracht. Dat is precies nodig is om een product in de markt te lanceren of een gastspreker te laten shinen.

Toch voor een kleinere groep presenteren? Dan zijn LCD-Schermen van LSP Eventtechniek de juiste keuze. Van kleine tot grote schermen, allemaal beschikkend over de nieuwste technieken en uitermate geschikt voor een evenement, presentatie, beurs, congres of sportevent.

Totaalontzorging
Van LCD-scherm tot volledige LED Wall voor indoor- en outdoor evenementen. Beeldmateriaal komt tot zijn recht op de equipment van LSP Eventtechniek.  Wij houden rekening met het aangeleverde beeldmateriaal en zetten ons in om jou totaal te ontzorgen. Daarbij kunnen licht en geluid ook een grote rol spelen.

Led scherm huren