TV-Scherm of Led scherm huren?

Met de luiste beeldschermen gaat geen verhaal meer onopgemerkt voorbij. Van toffe animatie, tot het omverblazen van gasten met een nieuwe bedrijfsvideo. Wegwijzing rondom een evenement of festival? Dan zijn digitale wegwijzers en informatieborden dé manier.

TV schermen huren

LCD Scherm huren

LCD Schermen van A-merken, uitermate geschikt voor zakelijk gebruik. LSP Stage Equipment beschikt over een groot aantal kleine- als wel de grote TV beeldschermen. Al onze TV beeldschermen zijn uitgerust met de modernste techniek en zijn hierdoor uitermate geschikt voor kwalitatief hoogstaande presentaties voor diverse evenementen en beurzen.

LED-scherm huren

LED-Wall

Een LED Wall is bijna niet meer weg te denken bij grootschalige indoor en outdoor evenementen. Een LED Wall heeft een decoratieve functie op grote podia. Een LED Wall vertoont onder andere levensgrote videobeelden tijdens evenementen als festivals, concerten, bedrijfspresentaties of productlanceringen. Vanwege de invloed van fel zonlicht vraagt een evenement in de buitenlucht om een andere lichtsterkte dan een evenement dat binnen plaatsvindt.

Laptop huren

Laptop huren

Bij LSP huurt u laptops van diverse A-merken. De laptops van LSP Stage Equipment zijn standaard voorzien van de belangrijkste Microsoft Office-applicaties. Wanneer u een laptop huurt gaat u met een gerust hart u presentatie en/of congres in. Mocht u andere wensen hebben dan zijn wij u graag van dienst.