LSP Eventtechniek geeft u als organisator van het evenement een aankleding om op te vallen, voor evenementen, congressen, presentaties, concerten en beurzen. Dit alles wordt verzorgd door de unieke mix van professionele rigging met licht, geluid, beeld en special effects. We staan u graag bij in aanloop naar het evenement en geven u geheel naar wens bijpassend advies met een hoogstaand podium. Daarbij kunt u natuurlijk tijdens het desbetreffende evenement ook rekenen op technische ondersteuning van onze crew.

Een unieke uitstraling voor uw evenement…

Aankleding in een tent, zaal of sporthal of een professionele uitstraling in de open lucht? De professionals van LSP Eventtechniek geven elke constructie de aandacht die het verdient. Trussen, rigging, pipe and drape of rail- en valsystemen. Alles tot in details, geheel naar wens verzorgd.

Backline voor bands en artiesten
Truss huren

Truss huren

Truss systemen zijn van oorsprong driehoekige constructies die voornamelijk worden gebruikt voor het maken van grote overspanningen. Truss wordt onder andere veel ingezet op diverse evenementen zoals bij theaters, festivals, concerten en beurzen. Truss ziet u dan ook veel terug op diverse podia, stands, entrees en worden bovendien veel ingezet als tenten.

Pipe & Drape

Pipe & Drape huren

Pipe & Drape (Scheidingswanden) zijn ideaal om een ruimte in te delen. Geef uw gasten wat privacy of verdeel uw feestzaal of evenement naar eigen wens. Tevens is pipe & drape ook geschikt als achterwand van uw podium een prima en betaalbare oplossing. Pipe and Drape geeft een chique en professionele uitstraling en is tot een hoogte van 5.00 meter gemakkelijk verstelbaar.