De juiste sfeer voor uw evenement

Professioneel licht kan niet ontbreken tijdens een groot aantal evenementen zoals concerten, presentaties, openingen of beurzen. Met licht zorg je voor een waar spektakel van jouw show, maar het kan ook een romantische of sfeervolle sfeer creëren. Bij LSP Eventtechniek weten we daar alles van, zo verzorgen we jaarlijks als partner van het IJsbeelden Festival de ideale mix tussen beeld, licht en audio voor een groot aantal ijssculpturen.

Het ideale proces bij het ontwerpen en realiseren van een lichtplan…

Van het ontwerpen van een lichtplan tot het bedienen van complexe lichtshows. LSP Eventtechniek staat u graag bij in het gehele proces naar en tijdens uw evenement, om u van het juiste advies en de gepaste sfeer te voorzien. Wij hebben de beschikking over een groot assortiment armaturen, waardoor we voor elke situatie een oplossing kunnen bieden. Met intelligent licht of conventioneel licht. Als u de juiste sfeer wilt creëren tijdens uw evenement, kunt u professioneel licht met een gerust hart overlaten aan de professionals van LSP Eventtechniek.

Conventioneel

Conventioneel licht is het uitlichten of aanlichten van een persoon, object of ruimte. Bijvoorbeeld voor het uitlichten van een beeld, gastspreker, bedrijfsruimte of beursstand. LSP Eventtechniek heeft een groot aanbod aan conventionele lichtarmaturen. waardoor we voor iedere situatie een oplossing kunnen bieden.

Intelligent

Intelligent licht bestaat onder andere uit bewegend licht. Lichtbundels schijnen mee op het ritme van de muziek en zorgen zo voor een hoog showgehalte. Wie regelmatig popconcerten of musicals bezoekt, herkent het bewegende licht uit duizenden. LSP Eventtechniek heeft een groot aanbod aan intelligent licht armaturen, waardoor we voor elke situatie een oplossing kunnen bieden.

Lichttafels

LSP Eventtechniek heeft voor iedere productie de juiste lichttafel. Een festival, concert, musical, presentatie of feestje?Met sfeerverlichting, showverlichting of special effects, dan kiezen wij graag een bijpassende lichttafel voor u uit. Daarbij kunt u bij LSP rekenen op een lichttechnici uit onze gespecialiseerde crew.

Afspraak maken?

Ook voor ‘Licht’ kunt u rekenen op de professionals van LSP Eventtechniek. Bij LSP denken we graag met u mee, we geven u hierbij graag een deskundig advies. Interesse?