Zet de toon!

Een intiem en persoonlijk event voor 10 personen of een groot dancefestival met een paar duizend man – de juiste geluidsinstallaties zijn áltijd belangrijk.

Dat geluid, dat zetten we juist neer door gebruik te maken van hoogwaardige audio apparatuur en onze geluidstechnici. Zij weten precies hoe we het geluid zo moeten afstellen, dat zowel de eerste als achterste rij het verhaal óf muziek volledig ervaart.

Luidsprekers huren

Luidsprekers huren

Wat kan er niet ontbreken tijdens een evenement? Natuurlijk, een professionele geluidsweergave! Het maakt niet uit of u een evenement heeft voor 10 personen of een popconcert voor duizenden bezoekers. Onze geluidstechnici zorgen er altijd voor dat sprekers en artiesten prima verstaanbaar zijn. Op de eerste en de achterste rij. En zowel binnen als in de buitenlucht.

Mengtafel huren

Mengtafels huren

Een mengtafel is een cruciaal onderdeel van een geluidssyteem. Elk evenement kent een eigen invulling van techniek, en dus een specifieke keuze voor een type mengtafel. Wij beschikken over diverse hoogwaardige merken en type mengtafels die een brede inzetbaarheid kennen. Onze geluidstechnici kiezen de juiste mengtafel voor een theatershow, popconcert of bedrijfspresentatie.

Microfoons huren

Microfoons huren

Microfoons zijn het meest essentiële deel van geluidsopname en versterking, live of in de studio. Draadloos én draadgebonden. Microfoons zijn er in veel soorten en maten en elke toepassing vraagt om een specifieke microfoon. Onze geluidstechnici geven u graag advies over zangmicrofoons, headsets, reversmicrofoons, handmicrofoons of instrumentmicrofoons.